DABUR – Amla Hair Oil

dabur-amla-hair-oil

Ce este în compoziție?

Hair creștere creșterea uleiului din Dabur constă din extract Amla naturale , de asemenea, numit „coacaz indian”. Amla – ca un produs pentru îngrijirea părului și tratament pentru scalp – este cunoscut în India pentru vârstele și a fost descris în Ayurveda (medicina și filosofia Est) cu mult timp în urmă. Acesta nu este singurul ingredient, pentru că pe lângă ea Dabur Amla ulei de păr, de asemenea, este format din ulei de canola și ulei de palmier din ulei de palmier african. Din păcate, formula nu este în întregime naturală, deoarece există o mulțime de arome și uleiuri minerale, care nu sunt potrivite pentru toate tipurile de păr.

Care sunt proprietățile?

extract de amla face părul să devină mai puternic și profund hrănit nu numai pe tulpina părului dar, de asemenea, și adânc în rădăcină. Uleiul de păr Dabur Amla oferă părului regenerare profundă. De aceea, părul va crește puternic și sănătos, nu va mai cădea și va oferi condiționare uimitoare rădăcinilor. Mai mult, Amla stimulează creșterea părului prin stimularea directă a foliculilor. Eficacitatea sa a fost confirmată. Acesta este motivul pentru care uleiul Amla este unul dintre cele mai des alese uleiuri pentru creșterea părului. Uleiul Amla inhibă procesele de îmbătrânire a păruluiși se ocupă de toate bolile legate de scalp (de exemplu matreata sau psoriazis). Acesta asigură elasticitate și luciu sănătos. Secretul pentru un păr frumos și lung constă în folosirea uleiului de la Dabur pentru creșterea părului.

Cum este formula?

Uleiul de păr pentru stimularea creșterii părului Dabur Amla are o sticlă de plastic transparentă cu un dop. Nu există nici un aplicator atașat, și datorită consistenței dozarea pe păr poate provoca dificultăți. Aplicarea nu este deloc ușoară de asemenea, din cauza mirosului extrem de neplăcut. Cu toate acestea, pot exista oameni pe care nu-i deranjează acest miros și pot trece peste acest lucru în lupta lor pentru un păr frumos. Din păcate, miroase ca o combinatie de plante, anason si aromă de uleiuri cu agenți de curățare chimică. Atunci când este utilizat în mod frecvent aroma penetrează părul și este greu să scapi de el. Dabur Amla este un ulei de păr, care absoarbe foarte bine, astfel încât nu este necesar să se aplice o cantitate foarte mare la o singură utilizare. Nu se poate folosi numai pentrumasarea scalpuluidar, de asemenea, și pentru aplicarea pe toata lungimea părului. Acest ulei este potrivit pentru tratamentul cu ulei de păr, în ciuda faptului că are o culoare verde închis.

AVANTAJE:

  • extract natural de amla
  • uleiuri vegetale esențiale în compoziție
  • formulă ușoară
  • acțiune eficientă și complexă
  • proprietăți de stimulare a creșterii părului
  • potrivit pentru tratamentul cu ulei de păr

DEZAVANTAJE:

  • miros unic, intens și neplăcut
  • formulă lichidă
  • lipsa aplicatorului