KSHIR PAK VIDHI – Sesa Oil, Long & Nourished Hair

kshir-pak-vidhi-sesa-oil-long-nourished-hair

Ce este în compoziție?

Uleiul sesa este unul dintre puținele uleiuri pentru creșterea părului, care combină extractele din plante indiene cu uleiurile vegetale. Toate ingredientele sunt cunoscute de secole în medicina tradițională indiană, așa-numitele Ayurveda. Uleiul Sesa se bazează pe pulbere de coacaz indian (triphala ), de asemenea, cunoscut sub numele de amla. Există o mulțime de uleiuri de bringaraj, extract de iasomie, ulei de susan, nucșoară, valeriană, ulei de nucă de cocos și extract de fructe de liliac indian. Acest cosmetic combină extracte din 18 plante asiatice cu proprietăți cu adevărat interesante. Un mare plus al producătorului pentru uleiul sesa este că nu conține substanțe nocive fiind bazat exclusiv pe ingrediente natural obținute.

Care sunt proprietățile?

Datorită conținutului ridicat de vitamine C și E, uleiul de păr Sesa hrănește părul și întărește rădăcinile. O astfel de compoziție diversă face ca uleiul Sesa să aibă proprietăți regeneratoare și de înfrumusețare (oferă luciu, catifelează, face pieptănarea mai ușoară și părul mai elastic). Tratament regulat cu uleiul de păr cu Sesa sporește rezistența părului, și obține o protecție suplimentară. Cu toate acestea, acesta nu este cel mai important lucru despre acest produs. Acesta este cel mai bun ulei pentru creșterea părului , deoarece stimuleaza parul sa creasca mai puternic, mai gros și mai lung. Conține uleiuri care inhibă căderea părului , elimină problema alibirii părului și a mătreței. Combinație de aproape douăzeci de extracte vegetale și uleiuri care face uleiul Sesa Kshirpak Vidhi să lucreze pe păr într-o manieră complexă și multidimensională.

Cum este formula acestuia?

Sesa pentru stimularea creșterii părului este o poziție interesantă datorită compoziției și a proprietăților sale, dar din păcate, nu atunci când vine vorba despre formulă. La prima vedere ambalajul din plastic alb nu are nimic special. Este mai degrabă mai bine să nu-l punem pe raftul din baie pentru că este pur și simplu urât. Pe de altă parte, este foarte confortabil de ținut în mână, dar îi lipsește aplicatorul precis, ceea ce face ca utilizarea sa să fie un pic cam dificilă. Mai ales datorită consistenței lichide a uleiului Sesa. Aici, din nou, așa cum a fost și în cazul lui Dabur Amla, apare problema mirosului. Sesa are un miros foarte neplăcut, intens, care amintește de agenții de curățare din baie. Este extrem de dificil să fie ținut pe păr pentru o perioadă mai lungă de timp și aroma poate să rămână pe păr din păcate în cazul în care uleiul este folosit mai frecvent. Uleiul ușor transparent cu o culoare verzuie este dificil de aplicat din două motive – lipsa pompei și consistența care curge. Din acest motiv, acest ulei de creștere a părului este mai puțin eficient deoarece în ciuda absorbției sale trebuie să aplici de două ori mai mult.

AVANTAJE:

  • 18 extracte naturale și uleiuri vegetale
  • formulă ușoară cu absorbție ridicată
  • preț foarte accesibil
  • proprietăți complexe pe păr
  • stimulează creșterea părului

DEZAVANTAJE:

  • miros neplăcut și intens
  • formulă foarte lichidă
  • lipsa unui aplicator pentru aplicare mai ușoară