KHADI – Natural Products, Ayurvedic Hair Oil Amla

khadi-amla

Ce este în compoziție?

Uleiul de păr Khadi Ayurvedic merită laude datorită compoziției sale. Cosmeticul se bazează pe trei uleiuri indiene: bringaraj, brahmi și amla (coacaz indian). Aceste uleiuri exotice sunt foarte rare în produsele cosmetice, dar dețin proprietăți foarte valoroase. Pe lângă acestea, Khadi Amla conține, de asemenea, ulei de semințe de floarea soarelui, ulei de susan și ulei de migdale dulci. De asemenea, sunt prezente henna și extracte vegetale suplimentare cu impact pozitiv asupra părului. Khadi Ayurvedic nu conține conservanți, alcool, siliconi sau substanțe potențial dăunătoare.

Care sunt proprietățile?

Khadi de ulei de păr este potrivit pentru toate tipurile de păr, deși poate întuneca păr (probabil datorită prezenței de henna). Din acest motiv, acest ulei de păr nu este recomandat pentru blondele, care nu ar putea dori să schimbe culoarea părului. Cresterea parului stimularea ulei ofera luciu natural si catifelat moliciune. Khadi ayurvedic ulei de par cu ulei de Amla ajută la refacerea structurii parului, intareste parul de la rădăcini și previne despicarea varfurilor. foliculi hrănită influențează direct starea părului și datorită khadi Amla acestea sunt într-o formă mult mai bună. Mai mult decât atât, acest cosmetice într-un mod complex regenereaza , are grija de pielea capului, imbunatateste procesele in par si mai presus de toate accelerează creșterea părului. Acest ulei este cel mai bun, disponibil pe piață, produs pentru stimularea creșterii părului , atunci când vine vorba de proprietăți și formula.

Care este formula cum ar fi?

Mirosul de khadi amla nu este cel mai plăcut. Cresterea parului creștere ulei khadi ayurvedic par Amla are foarte intensă, aromă pe bază de plante puternic, care nu toată lumea va dori. Acest ulei spre deosebire de alte uleiuri de stimulare a creșterii părului are o formulă care curge. Acesta este motivul pentru care este ambalat într-un ambalaj de sticlă cu un design frumos și echipat cu o pipetă convenabilă, care permite dozarea precisă. Tratamentul cu ulei de par Khadi Amla nu ar trebui să cauzeze probleme mai mari, deoarece cosmeticul se absoarbe destul de bine în păr. Datorită compoziției poate fi aplicat atat pe par cât si pe pielea capului. Cel mai mare obstacol poate fi faptul că uleiul de creștere a părului poate întuneca parul si lasă un miros puternic. Pe lângă toate acestea, proprietățile sale sunt foarte complexe și de prețul relativ scăzut și accesibil.

AVANTAJE:

  • trei uleiuri indiene în compoziție
  • complex de uleiuri și extracte naturale
  • regenerare complexă și protecție a părului
  • proprietăți uimitoare de creștere a părului
  • formulă ușoară, care absoarbe bine
  • potrivit pentru tratamentul cu ulei de păr

DEZAVANTAJE:

  • prea intens parfum pe bază de plante
  • proprietati întunecarea
  • sticlă și o sticlă destul de grele