MACADAMIA – Natural Oil, Healing Oil Treatment

macadamia-natural-oil

Ce este în compoziție?

Baza pentru uleiul de vindecare Macadamia sunt două uleiuri naturale în și foarte prețioase (în special în îngrijirea părului). Unul dintre ele este ulei de argan, numit lichidul de aur al Marocului. În al doilea rând este uleiul de nuci macadamia, care este cu o diversitate de EFA. Pentru a fi adevărat, uleiul terapeutic de Macadamia pentru toate tipurile de păr nu conține substanțe dăunătoare, parabeni și sulfați. Cu toate acestea, nu este un produs în întregime natural, pentru că conține siliconi și arome, care ar fi putut fi evitate. Acestea nu sunt deosebit de dăunătoare, dar fiecare păr poate reacționa în mod diferit.

Care sunt proprietățile?

În cazul în care uleiul de Macadamia este un tratament de vindecare, acest lucru înseamnă că poate, în mare parte să se ocupe de părul slăbit. Există un motiv bun pentru care acest ulei este prezent în clasamentul uleiurilor care favorizează creșterea părului. Tratamentul de vindecare cu ulei este un produs cosmetic care hrănește, întărește și regenerează părul din rădăcini. Uleiul de macadamia îmbunătățește procesele de reînnoire în celulele de păr, face părul elastic, fin si oferă luciu. Hrănirea, hidratarea și repararea fac părul puternic și sănătos, care nu mai cade excesiv și sunt bine înrădăcinate în foliculi. Acest lucru înseamnă că tratamentul cu uleiul Macadamia de vindecare inhibă pierderea părului și îmbunătățește procesele în rădăcinile părului datorită căruia părul crește mult mai rapid decât o făcea înainte de tratamentul cu ulei. Poate că nu este tipic pentru un ulei de stimulare a creșterii, dar este unul dintre efectele sale.

Cum este formula acestuia?

Uleiul terapeutic de Macadamia pentru toate tipurile de păr este un produs cu un design interesant. Pare promițător. Uleiul are sticla de plastic în culori maro și verde. Acesta este un ambalaj la îndemână și convenabil, mai ales pentru că partea de sus are un aplicator ușor sub formă de pompă. Formula uleiului pentru creșterea părului de la Macadamia poate fi supărătoare, mai ales din cauza consistenei groase. Culoarea uleiului este aurie, dar din cauza consistenței groase aplicarea poate fi obositoare. Efectul secundar al aplicării unei cantități prea mare de cosmetic poate fi încărcarea părului, care nu poate să-l absoarbă și rămâne îmbâcsit. Conform etichetei, tratamentul de vindecare cu ulei Macadamia în teorie este dedicat tuturor tipurilor de păr dar de fapt, este mai potrivit pentru părul cu porozitate ridicată, încrețit, ondulat, uscat, etc.

AVANTAJE:

  • două uleiuri naturale
  • lipsa substanțelor nocive, parabeni, etc.
  • hrănire complexă și reparare
  • efect secundar: stimularea creșterii părului
  • sticla de plastic ergonomică
  • aplicator foarte convenabil

DEZAVANTAJE:

  • conține siliconi și arome
  • formula prea groasă, care poate încărca părul
  • nu este pentru toate tipurile de păr