NACOMI – Natural Mask, Hair Growth 4 Extract 4 Oils

nacomi-natural-mask-hair-growth-4-extract-4-oils

Ce este în compoziție?

Nacomi 4 extracte 4 uleiuri pentru creșterea părului este (așa cum indică și numele) ulei de păr bazat pe patru extracte din plante și aceeași cantitate exactă de uleiuri naturale . Aceasta este o combinație foarte interesantă și destul de neobișnuită pentru alte produse. Nacomi crede în echilibrul dintre uleiurile grele și extractele vegetale. Prin urmare, există două grupe de substanțe care lucrează pentru păr. Extractele din plante din urzică, coada calului comun, schinduf și ghimbir. Pe lângă extractele prețioase sunt de asemenea și uleiurile vegetale, cum ar fi ulei de semințe negre, ulei de argan, ulei de ricin și ulei de tamanu. Masca naturală pentru creșterea părului Nacomi merită aplauze datorită compoziției naturale fără conservanți, siliconi, parfumuri sau alte substanțe de acest gen. Mai mult decât atât, cosmeticul este îmbogățit cu vitamina E, adică antioxidant.

Care sunt proprietățile?

Proprietățile Nacomi pentru creșterea parului 4 Extracte 4 Uleiuri de păr sunt foarte interesante. În primul rând, acest ulei mască de păr pentru scalp este de așteptat să limiteze căderea părului și să stimuleze creșterea părului . Dupa cateva luni de utilizare regulată a Nacomi cu uleiuri de îmbunătățire a creșterii părului, părul ar trebui să fie mai puternic, mai dens și mai sănătos. Acesta oferă volum, elasticitate și întărire din rădăcini. Complex pe bază de plante ce a fost selectat într-un mod care să permită soluționarea problemei de la sursă. Totul începe cu consolidarea rădăcinii pentru a le înrădăcina mai bine în foliculi și a le stimulează să producă par mult mai sănătoa, mai gros și mai mult. Tratamentul regulat cu masca ulei de scalp naturală Nacomi va facepărul să pară mai dens.

Cum este formula?

Masca naturală pentru creșterea părului Nacomi este o combinație de 4 extracte din plante și 4 uleiuri vegetale, care au fost combinate într-osticlă de sticlă subțire. În ceea ce privește cosmeticul, acesta arată frumos, apucarea sticluței cu mâinile uleioase te poate face să o scapi. Din fericire, aplicarea se face un pic mai ușor cu o pompă convenabilă din plastic de bună calitate. Uleiul de stimulare a creșterii părului Nacomi se numește mască de păr, dar este doar un amestec de uleiuri și plante aromatice. Acest lucru influențează consistența. Nacomi 4 Extracte 4 Uleiuri are o formulă lichidă, uleioasă și puțin grasă de culoare verde și galbenși miros pe bază de plante. Multor femei este posibil să nu le placă aroma, deoarece uleiul Nacomi miroase un pic ca o supă de pui, datorită schindufului.

AVANTAJE:

  • echilibru între extracte și uleiuri
  • substante active naturale si valoroase
  • pompa convenabilă pentru aplicare
  • proprietăți complexe
  • stimulează creșterea părului

DEZAVANTAJE:

  • sticlă și ambalaj incomode
  • un preț cam mare al produsului
  • dificultăți în ceea ce privește disponibilitatea
  • miros de supa de pui, pe bază de plante