Uleiul de păr NANOIL – Tratement versatil

Uleiul de păr NANOIL – Tratement versatil

Nanoil sunt disponibile în versiuni pentru:

 • – păr cu porozitate redusă,
 • – păr cu porozitate medie,
 • – păr cu porozitate ridicată.

Care este compoziţia sa?

Uleiurile de păr Nanoil sunt recomandate pentru diferite tipuri de păr, în consecinţă, există diferenţele în lista de ingrediente. Cele două uleiuri pe care toate produsele le au comun sunt uleiul de argan, pentru protecţie termică şi uleiul de fructul pasiunii cu antioxidanţi. În afară de asta, fiecare dintre cele trei uleiuri are componente diferite, despre care puteţi afla mai multe informaţii pe website-ul producătorului. Veţi găsi atât o listă a ingredientelor active, cât şi discuţii referitoare la toate proprietăţilor acestora. Nanoil pentru păr cu porozitate redusă are în compoziiţia sa cele mai multe uleiuri – 9. Cele două produse rămase au în compoziţie 6 uleiuri. Toate uleiurile de păr Nanoil conţin cea mai bună compoziţie de uleiuri şi unt de păr, pentru porozitatea specifică părului. Ingredientele au fost îmbogăţite cu compuşi adiţionali revoluţionari cu acţiune anti-cădere şi de stimulare a procesului de creştere a părului, precum şi filtru UV, vitamine, mătase, cheratină şi multe altele. Toate substanţele se potrivesc nevoilor unui anumit tip de păr şi nici una dintre aceste substanţe nu a fost inclusă în formula produsului din greşeală. Merită menţionat faptul că uleiul de păr Nanoil nu conţine silicon sau parabeni, astfel încât fiecare ulei poate fi aplicat la nivelul scalpului.

Care sunt proprietăţile sale?

Datorită celor mai bune uleiuri şi substanţe adiţionale, uleiul de păr Nanoil stimulează eficient procesul de creştere a părului. Mai ales atunci când este aplicat la nivelul scalpului cu mişcări circulare. Stimularea procesului de creştere a părului şi acţiunea anti-cădere sunt proprietăţi suplimentare. Uleiurile de păr Nanoil au un vast impact asupra problemelor caracteristice unui anumit tip de păr.

• Nanoil pentru păr cu porozitate redusă accelerează timpul de uscare, protejează şi facilitează coafarea, dar de asemenea, oferă volum, previne îngrăşarea rădăcinilor părului şi îngrijeşte părul, pentru a nu-şi pierde condiţia excelentă.

• Nanoil pentru păr cu porozitate medie previne, în deosebi, electrizarea părului şi despicarea vârfurilor, întăreşte, hidratează şi înfrumuseţează, în timp ce asigură o protecţie continuă, prevenind agravarea condiţiei părului, asigurând părului elasticitate, fineţe şi strălucire.

• Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată regenerează părul, repară structura deteriorată şi hidratează profund şi, de asemenea, oferă părului strălucire şi fineţe, previne electrizarea părului, controlează părul rebel, previne despicarea vârfurilor, părul mat etc.

Un aspect caracteristic tuturor uleiurilor de păr Nanoil este acela că acţiunea acestora nu este superficială, aşa cum se întâmplă frecvent în cazul altor uleiuri de păr. Produsule cosmetice care corespund porozităţii părului penetrează structura internă a părului şi acţionează în cele mai profunde straturi ale părului şi scalpului. Datorită acestei proprietăţi, uleiurile de păr Nanoil oferă o hidratare intensă, nutriţie şi rezistenţă şi, de asemenea, protejează toate tipurile de păr împotriva factorilor nocivi.

Care este formula sa?

Uleiul de păr Nanoil reprezintă o propunere de îngrijire a părului pe lângă care nu puteţi trece. Mai presus de toate, atrage atenţia prin aspect, datorită designului de lux, prin combinaţia de auriu şi lemn închis la culoare. Eleganţa se împleteşte aici cu simplicitatea şi cu elementele inspirate din natură (capacul a fost confecţionat din lemn natural şi dispune de o gravură în formă de picătură). Materialul din sticlă, dar totuşi solid al recipientului păstrează formula cu o eficienţă demonstrată. Dozarea este un proces simplu, fără a ridica probleme, graţie aplicatorului convenabil, sub forma unui pompe largi. Ce este în interiorul sticlei de 100 ml? Uleiul de păr Nanoil – un ulei limpede, incolor şi uşor, cu un parfum plin de prospeţime, care este perfect absorbit la nivelul scalpului şi părului. Uleiul de păr Nanoil poate fi utilizat chiar şi pe părul fin, fără a-l îngreuna atunci când este aplicat pe părul uscat. Uleiul de păr Nanoil este un ulei excelent pentru tratamentele cu ulei efectuate înainte de spălarea sau coafarea părului, pentru menţinerea rezultatelor. Productorul vă oferă libertatea de a alege metoda de aplicare care să se potrivească nevoilor părului dumneavoastră şi timpului de care dispuneţi. Uleiul de păr Nanoil nu necesită clătire, iar pentru a acoperi întreaga suprafaţă a părului, veţi avea nevoie doar de o cantitate mică de ulei.

AVANTAJE:

 • o compoziţie alcătuită din cea mai bună selecţie de 9 uleiuri naturale
 • combinaţie de ingrediente naturale şi revoluţionare
 • formulă fără parabeni sau silicon
 • acţiune de stimulare a procesului de creştere a părului şi anti-cădere
 • protecţie complexă împotriva factorilor nocivi
 • absorbţie perfectă, non-uleios, fără a îngreuna părul
 • perfect pentru tratamentele cu ulei ale părului şi scalpului
 • eficient indiferent de metoda de aplicare
 • singurul ulei care corespunde porozităţii părului
 • recipient elegant, rezistent

DEZAVANTAJE:

 • disponibil exclusiv online (deşi livrarea este rapidă)
 • recipient confecţionat din sticlă de culoare închisă, prin urmare urmele degetelor pot rămâne pe suprafaţa acestuia

intră pe site-ul oficial – nanoil.ro