KHADI – Natural Products, Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

khadi-pure-ayurvedic-vitalising-hair-oil

Ce are în compoziție?

Uleiul revitalizant de la Khadi este cea mai populara versiune a uleiului de la acest brand, datorită proprietăților sale. Responsabil pentru aceasta este complexul de uleiuri vegetale naturale. Acestea sunt: ulei de susan, ulei de amla, ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de bringaraj, ulei brahmi, ulei de bala, ulei de semințe de morcov, ulei de rozmarin și ulei de semințe de pepene verde. Proprietățile sale prețioase pentru stimularea creșterii părului sunt meritul multor extracte vegetale, printre multe schinduf și extract de flori de butea. Multitudinea de uleiuri și extracte naturale este una și lipsa oricăror substanțe nocive este alta. Este demn de menționat faptul că formula produsului Khadi Pure Ayurvedic este în întregime naturală.

Care sunt proprietățile?

Uleiul de stimulare a creșterii părului Khadi Vitalising Oil este mult mai frecvent ales de femei decât versiunea cealaltă – Khadi Amla. Ambele produse sunt foarte bune pentru creșterea părului, dar uleiul de păr este format din mai multe extracte și uleiuri suplimentare. Acesta este motivul pentru care proprietățile sale sunt mult mai bune. Uleiul de păr stimulează creșterea părului și previne pierderea părului. Acesta este un tratament uimitor împotriva căderii părului, deoarece le întărește și regenerează din interior spre exterior. Uleiul de stimulare a creșterii părului de la Khadi oferă nu numai lungime dar și întărește parul, și asigură luciu, elasticitate si protectie, de exemplu împotriva infecțiilor cutanate sau inflamațiilor fungice care duc la matreață.

Cum este formula?

Trăsătura caracteristică a tuturor uleiurilor de la Khadi este aroma lor. De asemenea, uleiul revitalizant Pure Ayurvedic are un miros specific,intens,foarte exotic . În funcție de gusturi s-ar putea să-ți placă sau nu. Desigur, merită să știi că acest parfum rămâne pe păr ceva timp după utilizare. Uleiul de creștere a părului, Khadi, încântă cu culoarea – galben auriu. Consistența poate fi supărătoare atunci când vine vorba de aplicare, deoarece uleiul este destul de lichid. Din fericire, Khadi este echipat cu o pipetă precisă , care nu numai că face aplicarea uleiului pe păr mai ușoară, dar, de asemenea, crește eficiența acestuia. Ambalajul este elegant, dar făcut din sticlă, așa că trebuie să-l ții ferm în mână. Uleiul Khadi Pure Ayurveda de par este perfect pentru tratament cu ulei de păr din cauza lipsei de substanțe nocive. Formula sa absoarbe rapid, cu nici o senzație lipicioasă.

AVANTAJE:

  • complex de uleiuri naturale pentru sporirea creșterii părului
  • multe uleiuri și extracte vegetale
  • lipsa de substanțe nocive suplimentare
  • proprietăți stimulatoare de crestere a parului
  • consolidează, regenerează și protejează
  • absorbție sporită
  • potrivit pentru tratamentul cu ulei de păr

DEZAVANTAJE:

  • miros intens și exotic
  • consistență destul de lichidă
  • sticla destul de grea